Zonnepanelen

Zonnepalen voor elk dak

Solardak is al jarenlang een vertrouwde partner voor de installatie van zonnepanelen. Dankzij onze uitgebreide ervaring in de dakenbranche vinden we voor elk dak een passende oplossing voor zonne-energie. Onze gecertificeerde medewerkers helpen jou graag de stap te zetten naar energie-onafhankelijkheid.

 

Betrouwbaar

Onze batterijen zijn van bewezen kwaliteit, zodat je altijd kunt rekenen op de energie die je nodig hebt, ongeacht de weersomstandigheden.

Efficiënt

Onze energieopslag oplossingen bieden maximale efficiëntie, zodat je jouw energie optimaal kunt benutten én besparen op je energierekening.

Milieuvriendelijk

Onze batterijen verminderen de CO2-uitstoot omdat ze je helpen zelf opgewekte energie op te slaan en te gebruiken op het moment dat jou schikt.

Maatwerk

Iedereen heeft andere behoeftes. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw situatie.

Waarom zonnepanelen?

Hernieuwbare energie begint bij zonnepanelen. De kracht van de zon voorziet ons van elektriciteit op een milieuvriendelijke en voordelige manier. Zonnepanelen op jouw dak zijn niet alleen een slimme financiële zet, maar ook een cruciale stap om jouw CO2-voetafdruk te verkleinen.

Onze diensten

Bij Solardak werken we met verschillende soorten zonnepanelen. Of je nu op zoek bent naar panelen voor jouw bedrijf, school of appartementencomplex, wij hebben de expertise en ervaring in huis om aan jouw behoeften te voldoen.

Onze diensten omvatten:

  • Advies en ontwerp: we beginnen met een evaluatie van jouw locatie en energiebehoeften. Vervolgens ontwerpen we een op maat gemaakt zonnepanelensysteem dat voldoet aan jouw vereisten.
  • Installatie: onze deskundige installateurs zorgen voor een vakkundige en efficiënte installatie van jouw zonnepanelen, met oog voor detail en veiligheid.
  • Onderhoud en reparaties: we bieden periodiek onderhoud en snelle reparaties om ervoor te zorgen dat jouw zonnepanelen te allen tijde optimaal presteren.
  • Financiering: investeren in zonnepanelen is een grote stap. Daarom bieden we financieringsopties en helpen we je bij het vinden van subsidies en belastingvoordelen.

 

Waarom Solardak?

Omdat geen enkel dak hetzelfde is, daarom. Wij kijken verder dan alleen panelen. Wij leveren complete daksystemen samen met een erkende dakspecialist. Dit houdt in dat je bij Solardak de keuze hebt voor bijvoorbeeld witte dakbedekking in combinatie met panelen.

Een wit dak weerkaatst zonnestralen en absorbeert geen warmte. Dit verhoogt het rendement van de zonnepanelen en houd het pand in de zomer extra koel.

 

Reviews

Goede investering!

Dankzij de zonnepanelen van Solardak zijn onze elektriciteitskosten flink afgenomen. Daarnaast is het ook nog duurzamer! Wij zijn heel tevreden met deze investering en Solardak heeft ons heel goed geholpen.

Pieter Smits

Pijnacker

Ontzettend tevreden

De installatie van onze zonnepanelen verliep erg soepel en vakkundig. De werknemers zijn professioneel en werken efficiënt en veilig. We zijn ontzettend tevreden!

Daniël de Vries

Delft

Persoonlijk advies

De werknemers van Solardak luisterden goed naar onze wensen en hebben een zonnepanelensysteem op maat gemaakt. Ze namen ons mee in het proces en gaven ons persoonlijk advies. Wij zouden in de toekomst zeker weer voor dit bedrijf kiezen!

Ella Winter

Alphen aan den Rijn

Professioneel advies

Solardak heeft ons niet alleen geholpen met het installeren van de zonnepanelen, maar ook in het proces voorafgaand waren ze zeer behulpzaam. Zo hebben ze ons geholpen met het vinden van belastingvoordelen bijvoorbeeld. De professionaliteit en vakkundigheid van de werknemers was zeer hoog.

Henrik Janszen

Rotterdam