Laadpalen

DUURZAME MOBILITEIT BEGINT BIJ LAADPALEN VAN SOLARDAK

Bij Solardak weten we één ding zeker: elektrische mobiliteit heeft de toekomst. Daarom voorzien wij in de groeiende behoefte aan betrouwbare laadoplossingen. Onze experts staan klaar om je te voorzien van hoogwaardige laadstations en professionele installatiediensten.

 

Betrouwbaar

Onze batterijen zijn van bewezen kwaliteit, zodat je altijd kunt rekenen op de energie die je nodig hebt, ongeacht de weersomstandigheden.

Efficiënt

Onze energieopslag oplossingen bieden maximale efficiëntie, zodat je jouw energie optimaal kunt benutten én besparen op je energierekening.

Milieuvriendelijk

Onze batterijen verminderen de CO2-uitstoot omdat ze je helpen zelf opgewekte energie op te slaan en te gebruiken op het moment dat jou schikt.

Maatwerk

Iedereen heeft andere behoeftes. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw situatie.

Onze diensten

  • Installatie laadpalen: ons team van installateurs zorgt voor een vlekkeloze installatie van laadpalen bij jou thuis, in garages of op kantoor.
  • Advies en maatwerk: we bieden deskundig advies voor de keuze van de juiste laadinfrastructuur, afgestemd op jouw behoeften en budget.
  • Onderhoud en service: met ons onderhoudsprogramma blijven je laadpalen in optimale staat. Onze servicedienst staat 24/7 paraat om problemen op te lossen.

WAAROM SOLARDAK?

  • Ervaring en expertise: met jarenlange ervaring in de sector, beschikken we over de kennis om de beste laadoplossingen te bieden.
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid: onze laadpalen zijn van topkwaliteit en worden geleverd met uitstekende garanties.
  • Duurzaamheid: ons team is toegewijd aan duurzame mobiliteit en we dragen graag bij aan een meer duurzame toekomst.
  • Klantgericht: wij luisteren naar jou wensen en bieden oplossingen op maat. Bij Solardak géén one-size-fits-all.
  • Eenvoudig en efficiënt: we streven naar een prettige en soepele ervaring voor onze klanten, van offerte tot installatie – en daarna.

Kortom, wij zijn graag jouw partner voor betrouwbare laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze laadpalen en hoe ze jouw woning of bedrijfspand duurzamer kunnen maken, neem dan contact op. Ons team van gecertificeerde experts staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij jouw keuze.

Bij Solardak zetten we ons al jarenlang in voor een schonere, groenere toekomst. Profiteer ook van de voordelen van onze laadpalen en investeer in een groenere toekomst.

Reviews

ZEER TEVEREDEN

Onze nieuwe laadpaal werkt goed en we zijn erg tevreden over de samenwerking met Solardak.

Lisa van Veen

Alphen aan den Rijn

Goed en snel

Bij de aanschaf van onze elektrische auto hadden we ook een laadpaal nodig. Dankzij Solardak was dat snel en goed geregeld. Er werd goed naar ons geluisterd en de laadpaal werd vakkundig geïnstalleerd.

Guido de Wit

Delft

Goede service!

Solardak heeft ons geholpen met het kiezen van de juiste laadpaal en heeft het vakkundig geïnstalleerd. Ze hielden daarbij goed rekening met onze wensen en budget. Betrouwbare en vakkundige mensen!

Beau van Oosten

Hoogvliet

24/7 SERVICE!

Door een flinke storm was onze laadpaal beschadigd geraakt. We belden Solardak heel laat op de avond, maar werden direct geholpen. Dat is pas echte service als je het aan mij vraagt!

Gert den Hartog

Spijkenisse