Thuisbatterijen van Solardak

De volgende stap stap naar energie-onafhankelijkheid

Met stijgende energieprijzen en een onzekere wereld zoeken steeds meer mensen naar energie-onafhankelijkheid. Vooral wanneer het energienet overbelast dreigt te raken. Met thuisbatterijen maximaliseert u de voordelen van zonnepanelen en zet je een volgende stap naar energie-onafhankelijkheid. De experts van Solardak helpen je graag bij de installatie van een betrouwbare, efficiënte en kosteneffectieve energie-opslagoplossing voor thuis.

 

 

Betrouwbaar

Onze batterijen zijn van bewezen kwaliteit, zodat je altijd kunt rekenen op de energie die je nodig hebt, ongeacht de weersomstandigheden.

Efficiënt

Onze energieopslag oplossingen bieden maximale efficiëntie, zodat je jouw energie optimaal kunt benutten én besparen op je energierekening.

Milieuvriendelijk

Onze batterijen verminderen de CO2-uitstoot omdat ze je helpen zelf opgewekte energie op te slaan en te gebruiken op het moment dat jou schikt.

Maatwerk

Iedereen heeft andere behoeftes. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw situatie.

Waarom thuisbatterij van Solardak?

Met onze thuisbatterijen profiteer je optimaal van de energie die je opwekt met zonnepanelen of andere hernieuwbare energiebronnen. Waarin onderscheiden onze thuisbatterijen zich?

  • Betrouwbaarheid: onze batterijen zijn van bewezen kwaliteit, zodat je altijd kunt rekenen op de energie die je nodig hebt, ongeacht de weersomstandigheden.
  • Efficiëntie: onze energieopslag oplossingen bieden maximale efficiëntie, zodat je jouw energie optimaal kunt benutten én besparen op je energierekening.
  • Milieuvriendelijk: onze batterijen verminderen de CO2-uitstoot omdat ze je helpen zelf opgewekte energie op te slaan en te gebruiken op het moment dat jou schikt.
  • Maatwerk: iedereen heeft andere behoeftes. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw situatie.

 

Hoe werken thuisbatterijen?

Onze thuisbatterijen slaan overtollige energie op die wordt gegenereerd door zonnepanelen of andere hernieuwbare bronnen. Deze opgeslagen energie kan vervolgens worden gebruikt wanneer jouw energieverbruik piekt of wanneer je geen toegang hebt tot het elektriciteitsnet. Hierdoor word je onafhankelijker van traditionele energiebronnen.

 

 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze thuisbatterijen en hoe ze jouw woning of bedrijfspand duurzamer kunnen maken, neem dan contact op. Ons team van gecertificeerde experts staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij jouw keuze.

Bij Solardak zetten we ons al jarenlang in voor een schonere, groenere toekomst. Profiteer ook van de voordelen van onze thuisbatterijen en investeer in een groenere toekomst.

 

 

Reviews

Goede investering

Wij hadden vaak last van een overbelast energienet en hebben ons daarom door Solardak laten adviseren om een thuisbatterij te nemen. Nu zijn we onafhankelijk en halen we het maximale uit onze zonnepanelen. Het is een investering, maar zeker de moeite waard!

INA KOLKMANS

Rotterdam

NOOIT MEER LAST VAN STROOMUITVAL

Dankzij onze nieuwe thuisbatterij is de energie-efficiëntie van ons huis aanzienlijk verhoogd en hebben we altijd backup-stroom tijdens een stroomuitval. Voor wie zelfvoorzienend wil zijn is dit zeker een aanrader.

Jan van de Veer

Dordrecht

Betrouwbaar en professioneel

Wij hebben onlangs thuisbatterijen laten installeren en we zijn er erg tevreden over. Wij hadden geen verstand van wat er allemaal bij komt kijken, maar de werknemers van Solardak hebben ons alles rustig en duidelijk uitgelegd. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden voor iedereen die op zoek is naar betrouwbaar en professioneel advies.

Lydia Torenvalk

Gouda

Duurzamer

Voor wie wil verduurzamen zijn de thuisbatterijen van Solardak zeker een goede optie. Omdat de batterij overtollige energie opslaat hebben we het hele jaar rond genoeg energie van onze zonnepanelen. Ook als de zon niet schijnt. Solardak heeft ons goed geadviseerd en de installatie verliep soepel en vakkundig.

René Salm

Den Haag