Over ons

Solardak brengt jou iets nieuws onder de zon. Dankzij onze ervaren en gecertificeerde specialisten profiteer jij straks van voordelige, groene energie. Wij verzorgen het gehele proces tot in de puntjes: van oriëntatie tot oplevering én nazorg.

Solardak werkt uitsluitend met gecertificeerd personeel. Wij werken volgens de richtlijnen van brancheorganisatie VEBIDAK. En of dat nog niet genoeg is, bieden wij ook nog eens 24/7 onderhoud en desgewenst complete projectgarantie.

Hoe vertalen die ervaringen zich naar de praktijk? Allereerst zie je het terug in onze doordachte aanpak. Wij zijn géén partij die de goedkoopste panelen inkoopt en die zo snel mogelijk, op zoveel mogelijk daken installeert voor een vlugge winst – daarvoor zijn er genoeg andere partijen.

 • Nulmeting

  Voordat we onze flexibele zonnepanelen op jouw dak installeren, voeren we een nulmeting uit boven op jouw dak. Daarbij onderzoeken we de conditie van het dak en welke aanpassingen er eventueel nog nodig zijn voor de installatie van panelen.

 • Compleet daksysteem

  Wij kijken verder dan alleen panelen. Wij leveren complete daksystemen. Dit houdt in dat je bij Solardak de keuze hebt voor bijvoorbeeld witte dakbedekking in combinatie met panelen. Een wit dak weerkaatst zonnestralen en absorbeert geen warmte. Dit verhoogt het rendement van de zonnepanelen en houd het pand in de zomer extra koel.

 • Subsidiemogelijkheden

  Daarvoor maken wij gebruik van een erkend roofconcept dat naast de witte leislag ook een speciale coating (Air Care) bevat, die schadelijke stikstofoxide en zwaveloxide omzetten in klimaatneutrale stoffen. Door dit luchtzuiverende effect wordt fijnstof in de lucht gereduceerd. Je krijgt hiervoor een ECO-certificaat en profiteert mogelijk van extra subsidies.

 • Extra service

  Zijn de panelen eenmaal geplaatst, dan begint voor jou het grote besparen. Vanaf dag één levert de zon jouw elektriciteit én profiteer je nog heel wat jaren van de salderingsregeling. Wij gaan pas weg als jij tevreden bent, maar blijven ook daarna beschikbaar voor service en onderhoud. In geval van storingen of noodsituaties staan onze specialisten voor je klaar.

Wil je nog verder innoveren met je dak? Vraag dan naar de mogelijkheden, want net als de energiecapaciteit van de zon zijn ook de mogelijkheden op jouw platte dak eindeloos!