FLEXIBELE ZONNEPANELEN

Licht als een veertje en breed toepasbaar: de flexibele PV-panelen van Solardak maken van elk dak een oase voor zonne-energie.

Steeds meer Nederlanders kiezen voor de voordelen van zonne-energie. Maar voor een succesvolle overstap moet het dak de constructie van de panelen wel kunnen dragen. Je kunt ook tegen andere beperkingen aanlopen: het dak of gebouw heeft een niet-alledaagse vorm die de plaatsing van traditionele panelen bemoeilijkt.

 • Voordelige installatie

  De zonnepanelen van Solardak zijn de oplossing voor deze uitdagingen – maar ook voor degenen die gewoon meer esthetische, kostenefficiënte panelen willen voor hun dak. Vanwege de vorm en het gewicht zijn de panelen makkelijker te installeren en is boren niet nodig. Hierdoor bedraagt de installatietijd bijna de helft van ‘gewone’ panelen en bent u onder aan de streep voordeliger uit.

 • Impuls aan capaciteit

  Onze flexibele PV-panelen combineren kristallijn silicium met gepatenteerd composietmateriaal. Een zonnecel is een dun plaatje afkomstig uit silicium, een halfgeleider. Op dit plaatje worden in het productieproces dunne metaaldraadjes toegevoegd die elektrische spanning afvoeren. Zo zetten de panelen zonlicht om in elektriciteit.

 • Flexibele zonnehuid

  Onze zonnepanelen beschikken over een flexibele zonnehuid, zijn tot 70 procent lichter en tot wel 95 procent dunner dan conventionele panelen – zonder in te leveren op de duurzaamheid en robuustheid van de glazen exemplaren.

 • Gepatenteerd materiaal

  Maak daarom vandaag nog kennis met de looks, het installatiegemak en de capaciteit van flexibele zonnepanelen! Onze gecertificeerde experts vertellen u graag over de mogelijkheden voor uw dak. Daarbij kijken we ook meteen naar andere mogelijkheden, zoals het aanbrengen van een witte dakbedekking, die vanaf dag één een impuls geeft aan de opbrengst van uw panelen.