Vraag of advies? Stuur een mail...

Kijk uit voor beunhazen die zonnepanelen plaatsen

Er gaat nog te veel mis bij de installatie van zonnepanelen in Nederland. Daardoor lopen bezitters van zonnepanelen geld mis, wordt onveilig gewerkt op de daken en ontstaan gevaarlijke situaties met stroom.

Lees verder

Helft schooldaken voorzien van zonnepanelen

Afgelopen vrijdag hebben 50 scholieren het startschot gegeven voor de Schooldakrevolutie. Het doel hiervan is om tot 2020 minimaal 50% van de schooldaken te voorzien van zonnepanelen.

Lees verder

zonne-energiecentrales leveren in toekomst meer energie dan schalie

De nieuwste generaties windturbines en zonne-energiecentrales zullen in de komende vijf jaar meer energie opwekken dan de afgelopen vijf jaar werd opgepompt uit schalievelden in de VS.

Lees verder

Aanschaffen zonnepanelen? Lees deze zonnepaneel tips

Zonnepanelen worden tegenwoordig soms voor dumpprijzen aangeboden. Handige ondernemers spelen daarop in: het aantal aanbieders is de laatste jaren vertienvoudigd. Maar daardoor verdwijnt juist de controle op garanties en kwaliteit.

Lees verder

Zelf je eigen stroom opwekken met zonnepanelen

Zelf je eigen stroom opwekken wil wil dat niet? met zonnepanelen op je dak vraagt wel een geringe investering, maar levert daarin tegen ook veel op. We hebben de financiële voordelen op een rij.

Lees verder

Afzet zonnepanelen in 2015 al met 87 procent gegroeid

Nederlandse pv-groothandels hebben hun omzet in de eerste drie kwartalen van 2015 met 87 procent zien stijgen. Dit blijkt uit een enquête van Solar Magazine.

Lees verder

In 2016 subsidies voor investeringen in zonnepanelen en andere energiebesparende maatregelen

De subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties richt zich op sportverenigingen en sportstichtingen.

Lees verder

Lening energiebesparende maatregelen Alphen aan den Rijn groot succes

Al meer dan 80 huiseigenaren hebben het afgelopen jaar met deze lening energiebesparende maatregelen getroffen in of aan hun woning.

Lees verder

Stimuleringslening voor Alphense VvE 's, scholen en verenigingen

Speciaal voor huurders, vereniging van eigenaren (VvE's), gemeenschapshuizen, scholen, coöperaties en (sport)verenigingen is er de stimuleringslening.

Lees verder

Van de woningeigenaren wil 14 procent zonnepanelen

Zo’n 14 procent van de huiseigenaren zegt zonnepanelen te willen nemen. Belangrijkste reden is geld.

Lees verder

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende