Vraag of advies? Stuur een mail...

Ikea Nederland gaat door met zonnepanelen verkopen

Ikea gaat toch door met het verkopen van zonnepanelen in Nederland juist nadat het concern een eerdere samenwerking met de Chinese zonnepanelenverkoper nog abrupt stopzette.

Lees verder

Meubelgigant gaat opnieuw zonnepanelen verkopen

De Zweedse meubelgigant Ikea gaat opnieuw zonnepanelen verkopen in Nederland nadat het concern een eerdere samenwerking met de Chinese zonnepanelenverkoper nog abrupt stopzette.

Lees verder

Waarschuwing: zestig zonnepanelen van daken gestolen

In Zundert en Rijsbergen zijn de afgelopen week meer dan zestig zonnepanelen van daken gestolen. Dat meldt de politie vrijdag. Zeer waarschijnlijk zijn dezelfde daders verantwoordelijk voor de opmerkelijke diefstallen.

Lees verder

Amsterdam wil zonnepanelen in twee jaar vervijfvoudigen

Wethouder Abdeluheb Choho (Duurzaamheid) wil het aantal zonnepanelen in twee jaar vervijfvoudigen. Eigenaren van de grootste daken kregen het verzoek hun dak beschikbaar te stellen.

Lees verder

Schone energie naar records ondanks lage olieprijs

De lage olieprijs kan de snelle groei van investeringen in hernieuwbare energiebronnen niet stoppen. Vorig jaar werd wereldwijd 329 miljard dollar geļnvesteerd in schone energie – een record.

Lees verder

Gemeente Amersfoort wil zonnepanelen op daken

In Amersfoort is de gemeente momenteel bezig om de voorwaarden voor zonnepanelen op beschermde stadsgezichten te versoepelen.

Lees verder

Kosten zonnepanelen dalen aankomende 2 jaar

De kosten om aankomende 2 jaar zonnepanelen te installeren dalen 15 procent.

Lees verder

Afgelopen jaar goed voor de zonnepanelen

In 2015 was de opbrengst van zonnepanelen ruim 7 procent hoger, dit blijkt uit berekeningen van voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal met gegevens van Siderea en het KNMI

Lees verder

Zonnepaneel had veel voordeel in 2015

In 2015 was de opbrengst van zonnepanelen zeven procent hoger dan in een gemiddeld jaar, blijkt uit berekeningen van voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal met gegevens van Siderea en het KNMI

Lees verder

Zonnedakpannen nu ook op Zeeuwse woning

Yerseke staat het eerste huis met een dak vol zonnedakpannen. Het is het eerste Zeeuwse dak dat deze dakpannen heeft.

Lees verder

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende